Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Halvat talvirenkaat – säästöä turvallisuuden kustannuksella vai järkevä lähestymistapa?

  • Parametrien mukaan
  • Auton mukaan
Leveys
/
Korkeus
R
Halkaisija

Valmistaja
Kaikki valmistajat
Automerkki
Automalli
Valmistusvuosi
Tyyppi
Haku automallin mukaan.
Tarvittavat tiedot löydät autosi
ohjekirjasta tai rekisteriotteesta
Löytyi 8854 tuotettaKokeneet autoilija tietävät sen, että talvitie ei anna virhettä anteeksi, ja pyrkimys säästöön saattaa johtaa rankoissa sääolosuhteissa tapaturmaan. Kun aloittava autoilija valitsee talvirenkaat, hinta saattaa järkyttää häntä. Onko järkevää maksaa ylimääräistä rahaa brändistä vai ovatko edulliset renkaat myös riittävän hyvät? Rengas Planet-nettisivujen avulla yritämme selvittää, tarkoittavatko halvat talvirenkaat aina heikkoa laatua ja maksaako kuuluisa brändi aina paljon. Selvittääksemme tämän, käsittelemme muutamia harhaluuloja.

Harhaluulo yksi. 
Monia autoilijoita, erityisesti aloittavia, pelästyttää sellainen käsite kuin premium-luokka. Tähän markkinaosuuteen kuuluvat sellaiset tuotemerkit, kuin esimerkiksi Michelin, Bridgestone ja Pirelli. Nämä brändit ovat jokaiselle tuttuja ja ovat jo pitkään olleet huippulaadun sekä korkean hinnan merkkinä. Siitä huolimatta nämäkin brändit tuottavat talvirenkaita, jotka sijoittuvat economy-luokkaan. Epäilyksettä Pirellin economy-renkaat ovat selkeästi luotettavampia ja täydellisempiä, kuin halvat merkittömät kolmansissa maissa valmistetut renkaat. Samalla ero näiden talvirenkaiden hinnassa ei ole merkittävää. Rengas Planet-sivuilla löydät aina talvirenkaita kuuluisilta tuottajilta, muun muassa economy-tuotteita, jotka vastaavat eurooppalaisia turvallisuusvaatimuksia.

Harhaluulo kaksi. 
On olemassa myös toinen autoilijaryhmä – he hylkivät halpoja merkkejä, koska he uskovat, etteivät halvat renkaat voi olla laadukkaita. Talvirenkaat netistä aiheuttavat tällaisilla ihmisillä erityistä epäuskoa, vaikka koko maailmassa verkko-ostokset ovat yleistyneet. Sellaisen lähestymistavan kumoaa esimerkiksi Nokian Renkaat -yhtiön tarina. Tämä yhtiö oli maailman ensimmäinen, joka keskittyi keskiluokan tarpeisiin. Nokian brändi on edelleenkin maailman johtavia, ja Nokian Hakkapiilitta- ja Nokian Nordman- talvirenkaat pidetään turvallisimpina sekä asiantuntijoiden että autoilijoiden mielestä. Toinen eurooppalainen rengasvalmistaja on Tigar. Sen halvat talvirenkaat ovat saaneet ISO-900 -sertifikaatin sekä asiakkaisen suosion. Voit itsekin kokeilla miten laadukkaita nämä talvirenkaat ovat, kun valitset Nokian tai Nordman -tuotteet Rengas Planet -sivustolla.

Harhaluulo kolme. 
Korkealaatuisia talvirenkaita valmistetaan vain Euroopassa. Tämä mielipide on vanhentunut jo viime vuosisadan 70-luvulla. Juuri silloin eteläkorealainen yritys Kumcho käynnisti economy-renkaiden tuotannon Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoita varten. Muutaman vuoden kuluttua Kumchon tuotteet palkittiin Super Cupilla. Hankkiaksesi Kumcho-renkaat et tarvitse matkustaa Etelä-Koreaan. Riittää jos asioit Rengas Planet -verkkokaupassa.
Rengas Planet -verkkokauppa vakuuttaa sinut siitä, että talvirenkaat netistä voivat samanaikaisesti olla edullisia ja vastata eurooppalaisia turvallisuusvaatimuksia.
Tiedät nyt, että talvirenkaat halvalla ei ole mikään harhaluulo. Todisteena toimii Rengas Planet -verkkokaupan valikoima.

Ole kuitenkin varovainen! Ei kannata sokeasti luottaa sellaisiin myynti-ilmoituksiin, joissa tarjotaan talvirenkaat halvalla . Varmuuden vuoksi riittää, jos kiinnität huomiota seuraaviin seikkoihin:
  • Jos valitset nimenomaan talvirenkaat, hinta ei saa olla huomattavasti matalampi, kuin vastaava tuote markkinoilla. Mikä valmistaja ja missä on tämän tuotteen valmistanut? 
  • Onko tietoja talvirenkaiden materiaalista, tuotantoprosessista ja laatuvalvonnasta? – Onko tietoja kyseisen valmistajan keksinnöistä ja innovaatioista? 

Jos kaikki vastaukset ovat kielteiset, ostos ei kannata.
Ja lopuksi vielä yksi tärkeä seikka.
Kun ostat talvirenkaita netistä tai tavallisesta kaupasta, muista, että asianmukaisesti käytettyinä hyvät talvirenkaat kestävät noin 5 vuotta. Silloin ostos on todellista säästöä. 

Ylös