Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Nokian nastarenkaat ja niiden edistyneimpiä modifikaatioita

  • Parametrien mukaan
  • Auton mukaan
Leveys
/
Korkeus
R
Halkaisija

Valmistaja
Kaikki valmistajat
Automerkki
Automalli
Valmistusvuosi
Tyyppi
Haku automallin mukaan.
Tarvittavat tiedot löydät autosi
ohjekirjasta tai rekisteriotteesta
Löytyi 8854 tuotetta


Turvallinen matka talvitiellä ei ole vain kuljettajan taidosta kiinni. Pohjoisissa olosuhteissa on erittäin tärkeä, että autolla on erinomainen käsiteltävyys ja ehdoton pito. Kannattaa etsiä laadukkaita ja luotettavia talvirenkaita etukäteen, ja valinnan kriteereinä on järkevä turvautua parhaiden valmistajien laatuominaisuuksiin. Kuuluisa suomalainen yritys Nokian Renkaat ensimmäisenä maailmassa rupesi valmistamaan talviolosuhteisiin tarkoitettuja renkaita. Nokian talvirenkaat ovat olleet suosittuja autoilijoilla jo yli 50 vuotta, ja Nordman talvirenkaat ovat testattuja sekä pakkasilla että Venäjän huonoimmillakin maanteillä. 

Nykyään nämä ja muutkin renkaat valmistetaan Nokian Renkaiden tehtailla, jotka pidetään omassa luokassaan Euroopan kehittyneimpinä. Rengas Planet -nettisivuilla voit tutustua koko mallistoon. Nordman talvirenkaat ovat saatavissa eri modifikaatioina. On olemassa arktisiin olosuhteisiin sopivat mallit, maastoauto- tai henkilöautomallit jne. Esimerkiksi, edullinen malli Nordman 5 on suositun Nokian Hakkapeliitta 5:n modifikaatio, jossa on edistyneempi kytkin. Autoilijoiden mielestä tässä mallissa on optimaalinen hinta-laatu -suhde. 

Kaupunkiolosuhteisiin tarkoitettu kitkarengasmalli Nordman RS2 SUV takaa vakauden ja hyvän pidon lisäksi myös alhaisen melutason. On myös olemassa Nordman nastarenkaat pienkokoisille rekoille ja pakettiautoille, malli Nordman C. Sen kulutuspinnan kuvio mahdollistaa sen, että se puhdistuu itsestään. 10 vuoden aikana Nordman nastarenkaat ovat ansainneet autoilijoiden luottamuksen. Ne valmistetaan Venäjällä sijaitsevalla NokianTyres-tehtaalla, tosiaan teknologisesti kaikki Nokian tehtaat ovat varustettuja saman tasoisesti, ja tuotanto on täysin automatisoitu.

Suomalaisten klassikkojen harrastajille Rengas Planet tarjoaa Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaita. Nokian nastarenkaat eivät vaadi pitkiä esittelyjä – tämä tuote on ollut ykkössijalla rengasmarkkinoilla jo useita vuosikymmeniä. Tämän merkin talvirenkaat voittavat säännöllisesti kaikissa mahdollisissa autolehtien järjestämissä kilpailuissa eri maissa. Ehkä suosituin malli on Nokian Hakkapeliitta 8. Sitä pidetään henkilöautoille turvallisimpana talvimallina. Siinä käytetään 50% enemmän nastoja, kuin aiemmissa malleissa, mutta samalla rengas ei kuluta näin paljon tien pinnoitusta. Nokian nastarenkaat pärjäävät loistavasti kuivalla tai märällä, lumen, jään tai loskan peittämällä tien pinnalla, joten jokaisesta talvimatkasta tulee turvallinen ja mukava..

Voit tilata Nokian tai Nordman talvirenkaat Rengas Planet -nettisivuilla. Erikoisohjelman avulla löydät sinulle sopivan modifikaation. Tilaus käsitettään heti maksupäivänä. Ilmainen toimitus.

Ylös