Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Esitä kysymys
Sinä voit kysyä renkaista ja vanteista mitä haluat
ja meidän keskuksemme asiantuntijat vastaavat sinun kysymyksiisi hyvin pian

required fields
Emme tee tätä kahdesta syystä: 1. Uskoa, että renkaiden asennus on täysin ilmainen, on iso virhe. Muissa verkkokaupoissa asennuksen hinta on jo lisätty tuotteen hintaan. Me tarjoamme mahdollisimman alhaiset hinnat, jotta voitte itse valita teille sopivan asennus paikan. 2. Emme voi taataa laadukasta palvelua, jos rengastyöt tehdään muissa, kuin meidän omistuksessa olevissa rengasliikkeissä.
Verkkokaupassa tarjoamme kahta eri maksutapaa: Klarna, Chekout.fi ja PayPal. Molemmat järjestelmät vastaavat kaikkia suojauksen vaatimuksia, mikä estää tietojen pääsyä yleiseen käyttöön.
Me teemme yhteistyötä vain luotettavien toimittajien kanssa. Kaikki tuotteet ovat alkuperäisiä ja täyttävät kaikki vaatimukset. Seuraamme tarkasti kaikkien tuotteiden valmistuspäivämäärää, emmekä lähetä pian erääntyviä tuotteita asiakkaillemme. Mukavuuttasi ajatelleen, tarjoamme sinulle täysin ilmaisen palautuksen, jos et ole tyytyväinen tuotteen laatuun.
Tee tilaus tälle tuotteelle, 24 tunnin sisällä asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Hän kertoo toimitusajan ja käy kanssasi kaikki tilauksen yksityiskohdat läpi.
Kyllä, annamme sinulle lähetyksen seurantakoodin, jolla voit seurata lähetyksen kulkua.
Ylös