Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Rengas tukku

Rengas tukku

Esitä kysymys

required fields

Rengastukku on hyvä keino säästää renkaita ostaessa, jos vaan tietää, miten se tehdään. Tässä artikkelissa kerromme kaiken renkaiden tukkukaupasta.

Ehkä sinullakin on tuttava, joka ostaa monta rengasta kerrallaan, ts. tukkukaupasta. Tämä on järkevä tehdä erityisesti silloin, kun rengastukku ilmoittaa houkuttelevan tarjouksen. Syy on yksinkertainen: jokainen autoilija haluaa tunnetun valmistajan renkaat edullisella hinnalla.

Kuka hyötyy rengas tukku kaupassa? Vastaus on: myyntiketjun kaikki toimijat tukkumyynnin alkuperäisestä varastosta vähittäiskaupan liikkeeseen asti. Hyötynsä saavat myös autoilijat: heillä on mahdollisuus muodostaa pienet ostoryhmät ja osta rengastukku hyvällä alennuksella. Sellaisia ostoryhmiä muodostavat usein sukulaiset, naapurit tai vaikkapa työkaverit.

Suomen rengastukku on myös hyvä keino säästää sellaisille yrityksille, joissa on useita autoa käytössä. Jos yrityksellä on vaikka neljä ajoneuvoa aktiivisessa käytössä, tämä tarkoittaa, että joka vuosi tarvitaan renkaiden vaihtoa sekä talveksi, että kesäksi vähintään yhdelle autolle. Jos talvella autoja käytetään paljon kaupungeissa ja sääolot vaihtuvat usein, on suositeltava hankkia lisäksi ympärivuotisten tai kitkarenkaiden paketti. Tämän lisäksi, jokainen auto tarvitsee myös vararenkaat. Kun rengas on puhjennut omassa autossa, uuden renkaan ostamista voi tarvittaessa lykätä. Mutta kun kyseessä on liiketoiminnassa käytettävä ajoneuvo, jonka toiminnasta riippuu yrityksen kannattavuus ja asiakkaiden luottamus, on toimittava nopeasti ja tehokkaasti.

Mitä enemmän renkaita aiot ostaa, sitä huolellisemmin on tutkittava asiaa ennen ostosta.

Kun valitaan rengas tukku, on syytä määrittää valinnan kriteerit:

  • Miten varma on renkaan kosketus kuivaan tienpintaan ja miten hyvä on pitävä kosketus jyrkissä käännöksissä.
  • Miten hyvin onnistuu vesiliirron välttäminen.
  • Miten hyvin rengas käyttäytyy maastossa, miten hyvä ajettavuus hiekassa tai vaikkapa syvässä lumessa.
  • Aiheuttaako renkaan kulutuspinta paljon melua.
  • Miten korkea on renkaan vierintävastus.
  • Miten muuttuu auton ajettavuus ja pito eri sääolosuhteissa ja maantien kunnon muuttuessa.

Osta rengastukku rohkeasti, jos suuremmalla osalla kriteereistä laitoit plussan rengasta arvioidessasi.

On olemassa ennakkoluuloja siitä, että eurooppalaiset renkaat ovat laadukkaampia, kuin venäläiset. Tämä ei enää nykyään pidä paikkansa. Tunnetut rengasvalmistajat avasivat Venäjälle omat tehtaat, kuten Nokian rengastehdas Vsevoložskissa. Renkaat käyvät läpi tiukkaan laatuvalvonnan tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa. Lopullinen tuote maksaa kuitenkin vähemmän, kuin Euroopassa valmistettu rengas, koska Venäjällä työvoimakulut ja verot ovat alhaisempia. Suomen rengastukku tarjoaa asiakkailleen sekä Euroopassa, että Venäjällä valmistettuja autonrenkaita. Tässä on aina valintavaraa.

Rengastukku suoraan varastosta myös pitää paikkansa suurissa kaupungeissa. Kyseessä on yleensä sellaiset paikkakunnat, jossa on renkaiden tuotanto. Epäilemättä jos haluat hyvällä alennuksella laadukkaat {renkaat, tukku} kannattaa. Netistä varmaankin löytyy kotikaupunkisi yhteisöjä, jotka auttavat järjestää tukkuostosta. Ota niihin yhteyttä ja hyödynnä tukkualennukset.

Kun tarvitset edulliset renkaat, tukku ostaminen on todellakin hyvä idea. Pitkäaikainen yhteistyö Rengas Planet -verkkokaupan kanssa on vielä parempia idea, koska se antaa sinulle tai yrityksellesi merkittävät alennukset. Ei tarvitse enää etsiä renkaita eri kaupoista, kun kaikki löytyy yhdestä paikasta.

Verkkokaupassamme on saatavilla renkaat tukku myynnissä hyvällä alennuksella kestoasiakkaille. Soita, laita viesti tai tilaa yhteydenotto. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valinnassasi ja laskee eri ostosvaihtoehtojen loppusummat. Renkaasi ovat noudettavissa Kuopion ja Joensuun varastostamme tai voit tilata ilmaisen toimituksen.

Ylös