Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Rengasliike Kuopio

Haluatko ostaa autoosi uudet renkaat kuluttamatta paljon rahaa ja aikaa? Rengas Planet -verkkokauppa säästää aikaa ja rahaasi huomattavasti. 

Renkaiden vaihto ei ole käytännössä mikään muutaman minuutin asia: renkaita on ensin valittava oikein ja sitten asennettava. Jos etsit parasta rengaspaikkaa Kuopiosta, meillä on sinulle hyviä uutisia: Kuopio rengasliike Rengas Planet auttaa vaihtamaan renkaita huoletta. Siellä valitset, ostat ja tarvittaessa saat renkaat asennetuksi oikein nopeasti. Miten tämä toimii? 

Jos et tiedä tarkasti, millaiset renkaat tarvitset, tutustu ensin Rengas Planetin laajaan valikoimaan: tuoteluottelosta löydät kuuluisia suomalaisia, muodikkaita korealaisia sekä legendaaristen Pirellin ja Goodyearin ajattomia rengasmalleja. Kesä- ja talvirenkailla on erilaiset valintakriteerit. Talvirenkaista kannattaa valita nastarenkaat silloin, jos ajat pääasiassa kovettuneella lumella tai jäisillä maanteillä. Valitse kitkarenkaat, jos ajat yleensä vain kaupungissa, jossa talvinen loska on yhtä yleinen ilmiö kuin vasta satanut ja nopesti sulava lumi. Rengasliike Kuopio - kaupungissa on paikka, josta saat aina pätevää neuvontaa renkaiden valintaan. 

Kesärenkaiden valinta riippuu paljon ajotyylistäsi. Rengas Planet - rengasliike Kuopio myy renkaita myös ympäristön ja kestävän kulutuksen ystäville: esimerkiksi Nokian renkaat tarjoavat erikoisen Green-malliston. Malliston renkaiden erikoinen kulutuspinnan kuvio säästää polttoainetta huomattavasti. Toki jos olet nopean ajon uskollinen ystävä, joudut valitsemaan juuri korkeisiin nopeuksiin suunniteltuja renkaita. Maastoajoon on myös keksitty mainioita malleja, joiden kulutuspinnan kuvio varmistaa ajettavuuden haastavissa olosuhteissa. 

Kuopio rengasliike Rengas Planetissa löydät korkeatasoisen palvelun ja tavaroiden taatun laadun. Asiakkailla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Jokaisen renkaan takuuaika on 12 kuukautta, joten vian löytyessä vaihdat renkaan huoletta. 

Voit tilata renkaiden toimituksen kotiovellesi asti. Toimitus vie yleensä 2-4 päivää riippuen toimituspalvelun kuormituksesta. Tarvittaessa voit tilata rengastyöt Kuopio - myymälämme yhteydessä olevassa palveluliikkeessä. Siellä saat uudet renkaasi heti asennetuiksi ja tasapainotuiksi. 

Henkilöasiakkaiden rinnalla teemme yhteistyötä yritysasiakkaiden kanssa. Mikäli olet tukkuasiakas tai pyrit pitkäaikaiseen yhteistyöhän, tarjoamme yrityksellesi olennaiset alennukset. Hyötyajoneuvoja omistavan yrityksen kannattaa ylläpitää autojen renkaita aina toimivassa kunnossa, sillä ajoneuvojen toimivuus varmistaa yrityksen tuloja. 

Regnas Planet -rengasliike Kuopio järjestää erilaisia kampanjoja ja tarjouksia ympäri vuoden. Kuukausittain meiltä löytyy alennuksia tietyistä rengasmalleista sekä rengastöistä. Tee tilaus verkkosivuillamme, puhelimitse tai sähköpostitse. Sen jälkeen asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä vahvistakseen tilauksen ja selvittääkseen tarvittaessa tilauksen yksityiskohdat. Voit aina perua tilaustasi ennen kuin renkaat ovat jo toimitettuja. Muut Kuopion rengasliikkeet eivät tarjoa sellaisia asiakasystävällisiä ehtoja. 

Kun olet ostanut uudet renkaat, muista pitää niistä huolta asianmukaisesti. Näin pidennät renkaiden elinikää olennaisesti. Ensisijaisesti uudet renkaat täytyy ajaa sisään. Tämä tarkoittaa, että ensimmäiset 500 kilometriä ajat rauhallisesti, ilman äkillisiä jarrutuksia tai kiihdytyksiä. Muista myös tarkistaa säännöllisesti renkaiden painetta. Jos rengas on puhjennut, ei kannata lähteä liikkeelle ennen kuin ongelma on ratkaistu. Renkaiden oikea varastointi on myös tärkeä. Renkaita ei varastoida kosteassa tai kylmässä tilassa. 

On myös tärkeä löytää laadukkaat rengastyöt Kuopio-kaupungista, koska renkaiden asianmukainen asennus vaikuttaa myös niiden käyttöaikaan. Asiantuntijamme asentavat renkaat millaiseen vaan autoon laadukkaasti ja nopeasti. Muista välillä tarkistaa kulutuspinnan kuntoa. Jos se on kulunut jo liikaa, sellaisten renkaiden käyttö saattaa olla hyvin vaarallista, erityisesti jos kyseessä on talvirenkaat. 

Monet Kuopion rengasliikkeet eivät ole auki lauantaisin, vaikka rengasongelma voi tulla milloin vaan. Rengasliikkeemme on avoinna myös lauantaisin, koska asiakkaidemme tarpeet ovat meille ensisijaisia.

Lisätietoja
Lue lisää  • Rengas Planet Joensuu, Kuurnankatu 8
  • Rengas Planet Kuopio, Oppipojankuja 8
loading map...
Osoite:
Kuopio, Oppipojankuja 8
Puhelin:
040 0151128
Aukioloajat:
Ma-pe 08:00–17:00, La 09:00–14:00, Su suljettu

Ylös