Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Tarjous

Osta pakettiauton renkaat

  • Parametrien mukaan
  • Auton mukaan
Leveys
/
Korkeus
R
Halkaisija

Valmistaja
Kaikki valmistajat
Automerkki
Automalli
Valmistusvuosi
Tyyppi
Haku automallin mukaan.
Tarvittavat tiedot löydät autosi
ohjekirjasta tai rekisteriotteesta
Löytyi 296 tuotetta
Lue lisää renkaiden valitsemisesta
Millaiset renkaat on parempi valita pakettiauton pyöriin, miten valitaan sellaiset vanteet, jotka täyttävät kaikkia tälle autonluokalle asetettavia turvallisuusvaatimuksia, miten ja missä renkaat ja vanteet varastoidaan – yritämme tässä vastata lyhyesti ja selkeästi näihin kysymyksiin.

Monessa liiketoimintaalassa pakettiauton sujuva käyttö on menestyksen edellytys. Tämän takia valitessasi pakettiauton renkaat ja vanteet, kiinnitä erityistä huomiota niiden ominaisuuksiin, jotka varmistavat suuren kuormituksen kestämisen.

Pakettiauton renkaiden ominaisuudet

  • Lisätty kulumiskestävyys. Tämä ominaisuus on hyvin tärkeä, koska liikekäytössä oleva pakettiauto joutuu toimimaan vaihtelevissa kaupunkioloissa, eri nopeuksilla, jarruttaen ja kiihdyttäen usein.
  • Korkea kantavuuskyky. Renkaan materiaalin on oltava riittävän joustava, mutta kestävä, jotta se varmistaisi tarvittavan ajovakauden.
  • Kulutuspinnan kuvion ja urasyvyyden on täytettävä kaikkia tällä ajoneuvolle asetettavia turvallisuusvaatimuksia. Pintakuvio ei ole normaalisti vastakkainen, lamellit ja kuviopalat eivät ole isoja.
Kuten henkilöauton renkaatkin, pakettiauton renkaat jakautuvat kesäisiin, talvisiin ja ympärivuotisiin. Valitse ja osta pakettiauton renkaat sen perusteella, millaiset tavarat tai montako henkeä autosi kuljettaa, millaiset sääolosuhteet ovat tyypillisiä toimintasi alueella, ja missä autoa pääasiassa käytetään.
 
Renkaiden oikea valinta takaa turvallisuuden ja mukavan ajotuntuman. Väärin valitut renkaat voivat taas vaikuttaa negatiivisesti pyörien kosketukseen tienpintaan, ajotuntumaan, ajettavuuteen, ohjattavuuteen, polttoaineen kulutukseen sekä auton jarrutusominaisuuksiin. Älä ole huoleton renkaita osatessasi, osta pakettiauton renkaat tunnetuista kaupoista tai verkkokaupoista, jotka antavat renkaille takuun.
Maailmanlaajuisesti tunnetut autotarvikevalmistajat tarjoavat renkaiden lisäksi myös pakettiauton vanteet . Tässäkin on valinnan varaa: sopivatko teräsvanteet vai alumiinivanteet autoosi paremmin? Teräsvanteet ovat kestävämpiä ja tietenkin halvempia, mutta niiden ulkonäkö ei ole mitenkään hieno. Alumiinivanteet, valetut tai taotut, ovat kalliimpia, mutta tyylikkäämpiä.

Tietenkin usein halutaan tehdä pakettiautosta siisti ja tyylikäs, taloudellinen kannattavuus on kuitenkin useimmiten ratkaiseva tekijä. Tärkein valintakriteeri on se, että pakettiauton vanteet eivät vaurioidu helposti. Silloin terärenkaat nousevat ensisijaiseksi valinnaksi.
Muista myös oikea varastointi. Renkaiden ja vanteiden elinikä lyhenee huomattavasti, jos ne säilytetään sopimattomissa oloissa. Renkaat varastoidaan kuivassa tilassa, sekä vanteilla että ilman niitä. Ennen varastointia niitä tulee pestä ja merkata kirjaimilla (oikea-vasen, etu- tai takapyörä). Jos vaihdat pyörät kokonaan, ne voidaan ripustaa tai pinottaa vaaka-asennossa. Renkaat ilman vanteita säilytetään pystyasennossa. Niitä ei saa ripustaa.

Lajittelu Ruutuna Listana

The product is out of stock.

Ylös