Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Halvat talvirenkaat

Halvat talvirenkaat

  • Parametrien mukaan
  • Auton mukaan
Leveys
/
Korkeus
R
Halkaisija

Valmistaja
Kaikki valmistajat
Automerkki
Automalli
Valmistusvuosi
Tyyppi
Haku automallin mukaan.
Tarvittavat tiedot löydät autosi
ohjekirjasta tai rekisteriotteesta
Löytyi 1949 tuotetta
Lue lisää renkaiden valitsemisesta
Talvirenkaiden valinta perustuu kolmeen pilariin: auton ominaisuudet, teiden kunto ja autoilijan ajotyyli.
Vuodenaikojen vaihtumisen ei pitäisi vaikuttaa tavanomaiseen elämänrytmiisi. Henkilöauton avulla pysyt aina aktiivinen ja liikkuva. Jopa arktisen talven olosuhteissa voit nykyään käyttää autoa huoletta, jos hankit ajoissa sopivat renkaat.

 Osta talvirenkaat huolellisesti, koska harkittu valinta varmistaa sekä sinun, että muiden tienkäyttäjien turvallisuuden. Mutta miten valitset hyvät talvirenkaat ? Ota huomioon seuraavat valintakriteerit.Ratkaiseva tekijä on henkilöauton käyttöolosuhteet. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun on arvioitava, minkälaisilla teillä ajat useimmiten, kuten: ajatko pääasiallisesti kaupungissa vai käytkö säännöllisesti myös kaupungin ulkopuolellakin, ajatko usein moottoriteillä, jne. Tästä riippuu se, minkälaiset auton talvirenkaat sinun kannattaa hankkia.

Renkaiden valinnan pääkriteerit

  • Kulutuspinnan kuvio ja syvyys. Jos ajat useimmiten kaupunkiteillä, valitse eurooppalaiset kulutuspinnan kuvioit. Jos asuinalueellasi on ankarat talviolot, niin paras valinta on aggressiiviset skandinaaviset renkaat, jotka on kehitetty juuri pohjoismaiden talvea varten. Niiden ominaisuudet ovat erikoinen kumiseos sekä urien ja lamellien määrä kulutuspinnan kuviossa. Mitä pehmeämpi kumiseos on ja mitä enemmän lamelleja kuviossa, sitä alhaisempi on lämpötila, jolloin sellaiset auton talvirenkaat on turvallista käyttää. Mitä syvempi on kulutuspinnan kuvio, sitä mukavampi ajotuntuma ja parempi ajettavuus. Tärkeä ominaisuus talviajon kannalta.
  • Nastalliset tai nastattomat auton talvirenkaat . Nastarenkaat pidetään kaikesta turvallisimpina talvella, koska niiden tärkeimmät ajo-ominaisuudet ovat tasapainossa. Osta talvirenkaat ottaen huomioon myös niiden mahdolliset heikkoudet. Nastat varmistavat turvallisen ajon jäällä ja liukkaalla pakkautuneella lumella, mutta ne eivät toimi tehokkaasti pehmeällä lumella. Märällä asfaltilla nastarenkaiden pito on aika heikko. Lisäksi, nastarenkaat ovat hyvin meluisia.
  • Renkaiden kumiseos. Talvikäyttöä varten myydään talvirenkaat , joilla on erikoinen kumiseos. Kumin on pysyvä kestävänä, mutta joustavana pakkasella. Pehmeä kumiseos varmistaa paremman pyörien kosketuksen lumiseen tai jäiseen tienpintaan. Hyvät talvirenkaat valmistetaan kovemmasta pohjakerroksesta ja pehmeämmästä kulutuspinnasta.
  • Renkaan leveys. Renkaan leveydestä riippuu pyörän ja tienpinnan kosketuspinnan pinta-ala. Mitä pienempi kosketuspinta, sitä enemmän auto painaa tiehen. Nyrkkisääntö on: talvirenkaat ovat kapeammat, kuin kesärenkaat. Näin auto saa paremman hallittavuuden.
  • Hinta on myös tärkeä tekijä, kun valitset talvirenkaat. Hinta kertoo yleensä paljon renkaan laadusta, mutta ei kannata tehdä ostospäätöstä pelkästään hinnan perusteella. Luonnollisesti kalliimmat renkaat ovat yleensä valmistettu paremmista raaka-aineista, mutta halvat talvirenkaat ovat myös käyttökelpoisia. Sesongin loppuessa monet rengasvalmistajat järjestävät alennusmyyntiä. Kuuluisat brändit maksavat tietenkin enemmän, kuin tuntemattomat. Samalla pienempien yhtiöiden markkinointikulut ovat yleensä pienimpiä, joten renkaan loppuhinta on alhaisempi. Tuloksena voit ostaa aika laadukkaat, mutta halvat talvirenkaat , joiden takana ei ole kuuluisaa brändiä.
Nykyään renkaita voi ostaa yhtä hyvin netistä kuin kaupasta. Automerkkien jälleenmyyjät tarjoavat usein tavallista halvemmat talvirenkaat. Tarjous koskee normaalisti rengaspaketin ostoa. Suurissa huoltoliikkeissä huoltopalveluita ostaessasi saat usein merkittävän alennuksen ja voit ostaa talvirenkaat halvalla .

Renkaiden erikoisliikkeissä myydään talvirenkaat suurella asiantuntemuksella. Siellä voit tutustua renkaiden laajaan valikoimaan. Asiakaspalvelu sellaisissa liikkeissä ovat yleensä hyvin päteviä. Halvat talvirenkaat löytyvät usein tarjouksessa sesongin ulkopuolella. Renkaiden kaupassa ostamisen etuna on se, että saat renkaat heti käyttöön.

Renkaiden ostaminen verkkokaupasta on nykyään myös erittäin kätevä. Talvirenkaat netistä saattavat olla halvempia, etkä joudu odottamaan toimitusta pitkään. Monet verkkokaupat suosittelevat älykkäästi rengastyyppiä syötettyjen tietojen perusteella. Saat verkkokaupasta talvirenkaat halvalla , nopeasti ja vaivatta. Valitse oikea aika ostamaan talvirenkaat. Tarjous talvirenkaista on yleinen ilmiö keväällä. Hyödynnä mahdollisuus säästää ostaessasi talvirenkaat: hinta laskee myös juhlapyhien alennusmyyntien aikana. Hankkimalla talvirenkaat netistä säästät ainakin aikaa, ja joskus selvää rahaakin.

Lajittelu Ruutuna Listana

The information block element was not found.

Ylös